fbpixel
06 Jan 2016

Punct de vanzare Eventbook la Libraria Hecate din Bucuresti


Eventbook anunta startul colaborarii cu Libraria Hecate, de unde clientii pot cumpara incepand din luna ianuarie 2016 bilete la film, concerte, festivaluri, piesele de teatru si alte evenimente culturale disponibile pe eventbook.ro.

Libraria Hecate are sediul pe Strada Olari, nr. 8, si poate fi vizitata de luni pana duminica, in intervalul orar 12 - 20. Ii puteti urmari activitatea pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/editurahecate/

De asemenea, biletele disponibile pe eventbook.ro pot fi achizitionate, in continuare, si direct de la librariile Kyralina (Amzei, 10) si Anthony Frost (Calea Victoriei, 45).

Despre Hecate:

Intr-o casa cu poveste de pe strada Olari din Bucuresti, deschidem noi lumi cu ajutorul literaturii, non-fictiunii, istoriei, politicii, psihologiei, antropologiei, studiilor de gen si sexualitate. Te ghidam si pe tine printre ele prin traduceri si productii editoriale locale si te provocam sa iti pui noi intrebari in fiecare zi si sa negociezi raspunsuri. Pentru ca suntem o multime de voci diferite care au nevoie de volum(e) ca sa se faca ascultate.

Librariei Hecate i se alatura editura cu acelasi nume, iar ideea acesteia a venit din dorinta de a acoperi o lipsa dedicata niselor marginalizate si minoritare. Ne-am dat seama ca o intreaga serie de carti, fie ele cu profil academic sau beletristic, nu se regaseste pe piata din Romania din cauza subiectelor mai putin vandabile si mai degraba provocatoare. Daca, totusi, apar, potentialul lor radical de a oferi spatiu pentru vocile acestor experiente minoritare este ingropat sub valoarea lor \"universala” (castigatoare de premii, ecranizari, etc).

Acela a fost momentul cand am hotarat sa incercam impreuna sa oferim un cadru prin care diverse persoane, grupuri si comunitati minoritare si marginalizate sa se exprime in functie de vietile, trairile si experientele lor.

Astfel, prin Hecate, servim ca o modalitate de cunoastere si ajutam la deschiderea unor noi posibilitati de intalnire intre lumi diferite. Ne dorim sa fim un ghid in ceea ce priveste schimbarea, un spatiu de dialog, in care solidaritatea si non-violenta sunt cuvinte de ordine si in care atragem atentia asupra unor teritorii neaccesate pana acum.