fbpixel
27 Mar 2015

Boyhood - 12 ani de copilarie - din 6 februarie la Cinema Elvira Popescu


Cu sase nominalizari la premiile Oscar si 3 Globuri de Aur - inclusiv pentru Cel mai bun film - pelicula Boyhood  - 12 ani de copilarie, intra din 6 februarie la Cinema Elvira Popescu. Biletele pot fi achizitionate din timp pe Eventbook.ro



In filmul sau revolutionar, regizorul Richard Linklater se concentreaza asupra lui Mason, de la primele zile din scoala primara in Austin pana la plecarea la colegiu. Mason are destule pe cap din cauza surorii sale enervante si a celor doi parinti divortati. Tatal sau poate ca se va maturiza intr-un tarziu, in timp ce mama lui are tendinta de a se indragosti de barbati nepotriviti. in mijlocul lor, comentariile lui Mason devin mai inteligente pe an ce trece. Drama a fost filmata de-a lungul a 12 ani, cu aceiasi actori, regizorul urmarindu-le evolutia fizica si emotionala.

Regia: Richard Linklater
Distributie: Patricia Arquette, Lorelei Linklater, Ellar Coltrane, Elijah Smith

Trailer Boyhood: 

Programul complet al Cinema Elvira Popescu si bilete online gasiti pe http://eventbook.ro/elvirepopesco

Biletele pot fi achizitionate si de la casa de bilete Elvira Popescu, cu o ora inaintea proiectiei, precum si de la librariile Anthony Frost (Calea Victoriei nr.45) si Kyralina (Str. George Enescu nr.8), in timpul programului de lucru al acestora.

Tarif intreg: 15 lei pentru un bilet si 50 lei pentru un carnet de 5 bilete.
Tarif redus pentru studenti, pensionari, posesori card Culture+: 10 lei pentru un bilet si 30 lei pentru un carnet de 5 bilete.
Tarif super-redus pentru copii sub 12 ani: 5 lei
Tarif acces copil + parinte: 10 lei

Reducerile se aplica doar la casa de bilete a cinematografului