fbpixel
18 Mar 2015

Trei zile pana la concertul Rome din Club Control: detalii acces


Pe 21 martie 2015, Rome – unul dintre proiectele de referinta ale scenei Dark Folk/ Martial Neo Folk - revine la Bucuresti pentru un concert in Control Club, parte a turneului mondial aniversar de 10 ani. Cu trei zile inaintea evenimentului, organizatorii anunta ultimele detalii legate de program, acces si bilete.

Rome va sosi la Bucuresti in formula de patru, singura schimbare de componenta fata de cel mai recent concert din Romania fiind bateristul trupei.

Accesul publicului in sala de concert va fi permis incepand cu ora 20, show-ul Rome fiind programat sa inceapa la ora 21. Dupa incheiere, Jerome Reuter si colegii de trupa s-au aratat incantati sa ramana la un pahar de vorba cu cei interesati.

IMPORTANT: Pentru confortul artistilor si al publicului, pe perioada concertului fumatul nu va fi permis, existand in sala mica sau pe terasa loc suficient.

Concertul este photo friendly: accesul cu aparate foto compacte si DSLR este permis, cu rugamintea de a limita folosirea blitz-ului pentru a nu deranja artistii si publicul.

Merch: fanii Rome vor putea cumpara tricouri si CD-uri de la standul de merch plasat la intrarea in sala de concert.

Bilete: biletele costa 50 de lei si se pot achizitiona in continuare, pana in seara concertului, de pe www.Eventbook.ro, de la Club Control (barul din sala mica), librariile Kyralina si Anthony Frost. Acestea vor fi disponibile si la intrare, alaturi de bilete la urmatoarele concerte din Club Control: Mono, Festivalul Chants sons sur scène 2015, Francesca Belmonte, Amenra.

Despre Rome:

Infiintat in 2005, proiectul Rome a lansat pana in prezent opt albume: "Nera" (2006), "Confessions d'un Voleur d'Ames" (2007), "Masse Mensch Material" (2008), "Flowers From Exile" (2009), "Nos Chants Perdus" (2010), "Die Aesthetik der Herrschaftsfreiheit" (2011), "Hell Money" (2012) si "A Passage to Rhodesia" (2014), fiecare suprinzand de-a lungul ultimului deceniu printr-un uimitor melanj de poezie, maiestrie compozitionala si aranjamente muzicale neobisnuite.

Setlistul turneului aniversar cuprinde compozitii devenite clasice, prezentate intr-o maniera noua fata de precedentele concerte din Romania, dar si piese de pe cele mai recente doua albume, cu care publicul roman va avea ocazia sa se intalneasca in premiera.