fbpixel
27 Mar 2015

Evenimentele saptamanii in Question Mark: La Linea Negra [IT], Port Noir [Su], Nite Fields [Au]


La Linea Negra, Port Noir si Nite Fields sunt artistii straini gazduiti saptamana aceasta de Question Mark in deja cunoscutul subsol din Calea Victoriei, 48 - 50. Gasiti mai jos programul complet, detalii despre bilete si cateva mostre muzicale. 


Luni, 2 februarie: La Linea Negra [IT] | Pandrea [RO] | TBA [RO] 

Bilete, aici

Luni, La Linea Negra aduc in Question Mark un mix berlinez de 'anarcha-feminist vegan sxe fastcore'. Li se alatura trupa bucuresteana de noise rock Pandrea si TBA, un grup punk ce sustine cu aceasta ocazie primul concert. 

Joi, 5 februarie: Coven of the Extreme - ed. 1

Intrare libera 

Cavalleria Extreme Division impreuna cu Question Mark va invita la prima editie Coven of the Extreme, o seara dedicata fanilor muzicii extreme care nu isi mai regasesc sonoritatile preferate in niciun local din Bucuresti.

Playlistul si proiectiile serii vor fi alese de Octav Necrosis, iar toate requesturile vor fi onorate (atat timp cat isi au locul in formatul serii - thrash metal, death metal si foarte mult black metal plus multe altele).

Vineri, 6 februarie: Port Noir [Su] | Subliminal Damage [RO] | Gray Matters [RO]

Bilete, aici

Port Noir din Suedia (progressive rock / post rock / experimental) concerteaza in premiera in Romania saptamana aceasta, show-ul din Question Mark fiind precedat de unul in The Shelter din Cluj-Napoca (joi, 5 februarie). In deschidere ii vom asculta pe Subliminal Damage si Gray Matters din Romania. 

Suedezii vor prezenta la Bucuresti un setlist ce cuprinde o serie de compozitii care se vor regasi pe urmatorul material discografic, insa nu vor lipsi piesele de pe primul album, lansat in 2013 - Puls. Pentru debutul discografic, trupa Port Noir a lucrat cu producatorul Daniel Bergstrand (In flames, Meshuggah, Soilwork, Dimmu Borgir, Behemoth).

Sambata, 7 februarie: Nite Fields [AU] | Loungerie II [RO] | Faunlet [RO]

Bilete, aici

Trupa australiana Nite Fields isi prezinta primul LP - Depersonalisation - pe 7 feburarie, in Question Mark. Deschiderea concertului prezentat de INSRT Booking va fi asigurata de Loungerie II si Faunlet.

Nite Fields vin din Brisbane si incorporeaza in sound-ul lor elemente de shoegaze, post punk si new wave. Albumul de debut, "Depersonalisation", vine dupa un prim 7” split alaturi de trupa Happy New Year (ianuarie 2012) si un altul intitulat “Vacation” (decembrie 2012).