fbpixel
Skip to main content

X Card

TIFF.18

X Card TIFF.18

Card-ul garantează accesul la 10 proiecţii la alegere, cu excepţia evenimentelor speciale. La achiziționarea acestui tip de abonament posesorii vor primi bonus un bilet individual la unul dintre evenimentele speciale ale festivalului, la alegerea organizatorului.

Cardurile achiziționate până în data 17 mai 2019 beneficiază de promoția early booking ce se va derula în perioada 18 mai 2019 (ora 00:00) – 19 mai 2019 (ora 23.59). Posesorii vor avea 48 de ore la dispoziție pentru a-și procura în avans biletele la orice film sau eveniment special din programul TIFF 2019. După data de 20 mai 2019, achiziția biletelor se face în funcție de disponibilul existent pentru fiecare eveniment/proiecție în parte.

La achiziția acestui tip de abonament vi se va emite automat un card virtual. Acest tip de card nu va fi printat. În baza codului unic afișat pe cardul virtual veți putea procura bilete atât online de pe site-ul tiff.eventbook.ro, cât și de la casieriile TIFF.

Veți putea viziona maxim 6 proiecţii pe zi şi nu se pot procura două bilete la aceeaşi proiecţie.

Pentru achiziționarea acestui card este necesară completarea formularului, care vă va apărea la finalizarea comenzii, precum și adăugarea unei fotografii în format jpg.