fbpixel
Skip to main content

The Vast & The Curious Full Access Pass

Order tickets
Apollo111 Teatrul, Bucuresti acces la toate cele 8 ediții ale sezonului 3 700 lei
The Vast & The Curious Full Access Pass

Ne pregătim de al treilea sezon The Vast&The Curious și căutăm echipaj pentru un voiaj de 8 luni în lumea unor inovatori, pionieri și antreprenori. 

 

Pregătim intens următorul sezon plin de experiențe noi, iar primele date sunt deja anunțate pentru 24 septembrie, 29 octombrie și 26 noiembrie. Până atunci însă, îți oferim posibilitatea de a-ți planifica atent timpul și de a-ți rezerva locul în sală la toate cele 8 ediții ale sezonului 3 printr-un Abonament.

Următorii invitați sunt nume precum Aneta Bogdan, fondator al Brandient, omul care a creat multe dintre brandurile pe care le admirăm azi; Gheorghe Hagi, fondator al Academiei de Fotbal cu același nume; Dan Șucu, fondator al Mobexpert, un om cu una dintre cele mai clare minți strategice pe care le-am întâlnit.

The Vast & The Curious este o serie de conversații între Andreea Roșca și antreprenori, inovatori și pionieri cu povești remarcabile. Live în fața audienței, pe scena Teatrului Apollo111, interviurile merg dincolo de tot ceea știm sau credem că știm despre succes. The Vast & The Curios este o explorare ”pe viu” a gândirii și experienței umane din spatele performanței.