Carnet de 5 Bilete Cinema ARTA

Carnet de 5 Bilete Cinema ARTA

Carnet de 5 Bilete Cinema ARTA

Carnet 5 bilete: 80 lei

Carnet 5 bilete redus (elevi, studenți, seniori): 60 lei

Carnetul conține 5 bilete pentru 5 intrări la filmele Cinema ARTA.

În baza carnetului de 5 bilete, posesorii își pot rezerva locurile la proiecțiile dorite prin intermediul platformei Eventbook.

Pentru a beneficia de această facilitate, posesorii de carnete de 5 bilete trebuie doar să bifeze opțiunea „Am carnet de 5 bilete” din dreptul oricărui film de pe Eventbook.ro din programul Cinema ARTA, să introducă numărul codului de bare înscris pe carnet și, după validarea acestuia, să selecteze numărul de locuri pe care dorește să le rezerve.

Rezervarea va fi confirmată și printr-un e-mail la adresa folosită pentru înregistrarea pe site -ul Eventbook. Nu mai este necesară prezentarea la casierie, carnetul de 5 bilete fiind scanat direct la accesul în sala de cinema.

Rezervările efectuate și neonorate sunt anulate automat cu 10 minute înaintea orei de începere a filmului, așa că vă rugăm să veniți din timp la proiecție.

Rezervarea locurilor pentru carnetele de 5 bilete nu este obligatorie, însă este recomandată pentru asigurarea locului în sală.

Carnetul nu este nominal, biletele putând fi împărțite cu prietenii cinefili.

Carnetul este valabil 2 luni de la data achiziționării și poate fi cumpărat online, de la casieria Cinema ARTA  sau din rețeaua Eventbook.

Casieria cinematografului se deschide cu 30 de minute înainte de începerea evenimentelor și rămâne deschisă cu până la 30 de minute după începerea ultimului eveniment din programul zilei respective.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe