fbpixel
Skip to main content

Services

Sistem complet de vânzare cloud based sincronizat în timp real

Odată urcat evenimentul în sistem, biletele sunt disponibile la vânzare online pe eventbook.ro, pe pagina ta de Facebook, pe site-ul tău, la sediul nostru, în rețeaua Eventbook, la sediul tău și la intrare în ziua evenimentului.

Sincronizarea vânzărilor se face în timp real prin toate aceste platforme, astfel că nu e nevoie să oprești vânzarea la momentul începerii evenimentului și vezi în orice moment statutul vânzărilor în timp real.


Sistem de înregistrare pentru participanți

Organizezi un seminar, o conferință sau un eveniment profesional și ai nevoie să gestionezi toate aspectele ce țin de înregistrare și acces? Prin intermediul platformei noastre încasa taxa de participare cu emitere automată a facturilor, înregistra participanți, genera badge-uri și gestiona accesul acestora.


Acces în timp real la toate datele despre evenimentul tău de pe orice device

Cu un simplu log-in în contul tău ai acces la numărul de bilete vândute, la datele clienților tăi, iar în timpul evenimentului poți urmări în timp real numărul celor prezenți în locație, inclusiv defalcat pe tipuri de bilete emise (bilet / invitație / abonament), porți de acces, ce îți permite să optimizezi împărțirea personalului între diferitele zone de acces.


Controlezi tot ce ține de evenimentul tău

Contul tău de administrator îți permite să vinzi bilete la sediul tău, să emiți invitații pe care să le trimiți partenerilor în format fizic sau electronic, să blochezi locuri de la vânzare, să actualizezi informațiile despre evenimentul tău precum descriere, afiș, loc de desfășurare, prețuri.


Vânzare în locație

Deținem atât echipamenul necesar, cât și personalul instruit pentru a asigura vânzarea de bilete la locul desfășurării evenimentului tău. Indiferent de numărul de locații în care evenimentul se desfășoară simultan sau durata de desfășurare, echipa noastră are o soluție pentru tine.


Sistem de validare a biletelor ultra-rapid

Cozile la punctele de acces pot strica experiența participanților la eveniment, fiind unul dintre punctele-cheie ale organizării unui eveniment. Deținem terminale cu timp de răspuns ultra-rapid pentru gestiunea accesului la evenimente de orice dimensiune, pe care le punem la dispoziție fără costuri suplimentare clienților noștri.

Câteva avantaje ale sistemului de scanare oferit de Eventbook:


Servicii conexe:


Servicii fiscalizare și consultanță:

Eventbook se ocupă pentru tine de tot ce ține de înregistrarea fiscală a evenimentelor pentru care asigură vânzarea de bilete: vizare, decont, plata impozite și timbre.


Flexibilitate la retragerea încasărilor:

În funcție de tipul de eveniment, banii încasați  se pot retrage la un interval de timp stabilit împreună, în funcție de nevoile tale: săptămânal, lunar, la un prag de bilete vândute, în maximum 3 zile de la încheierea evenimentului sau la cerere. Banii din vânzarea biletelor la sediul tău îți rămân ție!