Terms and conditions


TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE

1. Biletul este valabil pentru o singură persoană și pentru un singur acces la evenimentul înscris pe fața biletului, cu excepția cazurilor în care este expres menționat acest lucru (ex: abonament intrări multiple, bilet grup)

2. Biletul este valabil numai la data și ora inscripționate pe bilet.

3. Biletul nu poate fi schimbat sau revândut la un preț cu o valoare mai mare decât cea insciptionată pe acesta.

4. Neprezentarea la spectacol duce la anularea biletului fără dreptul de rambursare sau utilizare la o altă reprezentație.

5. Biletul nu este rambursabil cu excepția cazului în care evenimentul este anulat sau reprogramat. Organizatorul are obligația de a comunica detaliile despre anularea/amanarea evenimentului, termenul precum și modalitățile de recuperare a contravalorii biletului, Eventbook respectând policita de retur transmisă de organizator. Rambursarea contravalorii poate fi efectuată numai în condițiile în care biletele sunt intacte, în cazul biletelor achiziționate pe suport fizic.

6. In cazul în care un eveniment este anulat sau reprogramat, cererile de rambursare trebuie trimise către Eventbook în termen de 28 de zile de la data anulării/reprogramării acestuia și vor fi soluționate conform termelior și condițiilor de la punctul 5. Vor fi rambursate exclusiv tarifele biletelor așa cum sunt înscrise pe biletul achiziționat și nu vor fi rambursate costurile suplimentare suportate de detinătorul biletului în vederea participării la eveniment (taxe ticketing, taxe procesare comandă, taxe curierat, comisioane bancare, cheltuieli cazare, bilete avion / tren, etc).

7. Organizatorul evenimentului este responsabil pentru buna desfăsurare a acestuia la locul și ora menționate pe bilet.

8. Detinătorul biletului este responsabil pentru bunurile sale pe durata evenimentului.

9. Pe durata evenimentelor pentru care ați cumpărat bilete pot fi făcute fotografii, inclusiv spectatorilor și participanților la evenimente. Toate drepturile pentru aceste fotografii aparțin organizatorilor. Fotografiile pot fi utilizate pentru promovarea evenimentului prin comunicarea lor publică. Achiziționarea de bilete la evenimente și participarea la acestea echivalează cu acceptarea prezentelor condiții.

TERMENI ȘI CONDIȚII SPECIFICE / EXCEPȚII

TERMENI ȘI CONDIȚII ÎN CONTEXTUL SITUAȚIEI EPIDEMIOLOGICE DETERMINATE DE RĂSPÂNDIREA CORONAVIRUSULUI SARS-COV-2, VALABILE PENTRU EVENIMENTELE CE URMAU A FI SUSȚINUTE ÎN PERIOADA 8 MARTIE 2020 - 30 SEPTEMBRIE 2020 (CU POSIBILITATE DE PRELUNGIRE SAU MODIFICARE A PERIOADEI) (CF.OUG 70/2020 M.Of. 394 DIN 14 MAI 2020 - vezi document integral)

Pentru evenimentele și festivalurile ce urmau a fi susținute în perioada 8 martie - 30 septembrie 2020, sau în perioada în care se suspendă dreptul de organizare a evenimentelor și festivalurilor, dacă această dată depășește intervalul anterior menționat, urmează să se aplice următoarele reguli:

1) în cazul reprogramării evenimentului sau festivalului, participantul la eveniment sau festival va putea folosi biletul de acces achiziționat, beneficiind de toate drepturile conferite de biletul de acces la data reprogramării evenimentului sau festivalului. Data reprogramării evenimentului sau festivalului nu poate depăși data de 30 septembrie 2021.

2) în cazul anulării evenimentului sau festivalului sau în cazul imposibilității folosirii biletului de acces la data reprogramării evenimentului sau festivalului, participantul la eveniment sau festival va primi din partea organizatorului un voucher pentru întreaga sumă plătită organizatorului, voucher ce va fi folosit pentru achiziționarea de produse sau servicii din gama oferită de către organizator, conform unui regulament detaliat comunicat de către organizator.

3) în cazul în care voucherul nu este folosit pentru achiziţionarea de produse sau servicii până cel târziu la data de 30 septembrie 2021, organizatorul va rambursa toate sumele pe care le-a primit din partea consumatorului până la 31 decembrie 2021.

Organizatorul are obligativitatea de a oferi un termen de cel puțin 30 zile cumpărătorului de bilete pentru a opta între păstrarea valabilității biletului pentru evenimentul sau festivalul reprogramat sau transformarea lui în voucher cu valoare. După expirarea celor 30 de zile biletul devine automat valabil pentru ediția reprogramată a evenimentului sau festivalului.