Gala de deschidere TIFF.18

Gala de deschidere TIFF.18 Premiera mondială a filmului Parking, in prezenta echipei

Gala de deschidere TIFF.18

Premiera mondială a filmului Parking, in prezenta echipei - Proiecții speciale

TIFF.18 se deschide cu una dintre cele maiașteptate premiere românești ale anului, cel mai nou film în regia lui Tudor Giurgiu, Parking. Filmul este inspirat de bestseller-ul scriitorului Marin-Mălaicu Hondrari, „Apropierea” și este prima producție românească filmată aproape integral într-o altă țară (Spania). Din distribuție fac parte actoris panioli de talie internațională precum Belén Cuesta, Ariadna Gil, Luis Bermejo, Eric Frances dar și actori români – Mihai Smarandache, în rol principal, Carmen Florescu, Cristi Iacob, Ioan Coman, Emilian Oprea, Paul Cimpoieru. 

 

Cel de-al patrulea lung metraj semnat de Tudor Giurgiu spune povestea lui Adrian, un poet care emigrează illegal în Spania anului 2002, visând la o viață mai bună. Ajuns în Cordoba, se angajează paznic de noapte într-un parc auto și își petrece zilele ascunzându-se de autorități. Viața lui Adrian se schimbă pentru totdeauna când o întâlnește pe Maria, chitaristă într-o trupă de jazz. Călătoria lui în căutarea marii iubiri se va transforma într-o poveste surprinzătoare, sensibilă și plină de provocări, pe care publicul din România o va urmări, în premieră mondială, la TIFF, în prezența echipei, pe ecranul din Piața Unirii Open Air.

 

Surprizele pregătite pentru public nu se opresc aici, ca în fiecare an Gala de deschidere a TIFF va fi un spectacol de neratat.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend


TIFF Gold Card TIFF.23
14-24 Iunie 2024
TIFF Gold Card
Cluj-Napoca
KOS TIFF.23
21:45 - Wednesday, 19 June
KOS
Piața Unirii Open Air
Lucky Winners TIFF.23
21:45 - Monday, 24 June
Lucky Winners
Piața Unirii Open Air