Cine-concert The Lodger

Cine-concert The Lodger Muzica live DJ Dubase

Cine-concert The Lodger

Muzica live DJ Dubase

THE LODGER, r. Alfred Hitchcock, 91’

SUA, 1927

LIVE: DJ DUBASE

Unul dintre primele filme ale lui Alfred Hitchcock se bazeaza pe povestea lui Jack The Ripper.

Cand proprietarii Marie Ault si sotul ei Arthur Chesney primesc un nou locatar (Ivor Novello), sunt fericiti: este linistit, umil si plateste chiria in avans. Dar comportamentul sau misterios si suspect ii face sa se intrebe daca nu cumva el este criminalul care terorizeaza fetele blonde. Fiica lor, Daisy, este mult mai putin ingrijorata, atractia ei pentru el fiind evidenta.

Pe masura ce suspiciunea ca noul chirias ar putea sa nu fie ceea ce pare, tensiunea atinge cote aproape insuportabile.

The Lodger, filmul mut pe care Hitchcock l-a regizat in 1927, este in general recunoscut a fi cel in care artistul si-a gasit propriul stil: combinatia distincta dintre moarte si fetisism, umor si tensiune intensa.

Filmul va fi acompaniat muzical de artistul oradean Dubase. Acesta a pus in anul 2002 bazele labelului Guerilla Outernational, sigla sub care organizeaza numeroase petreceri si promoveaza breaks-ul alaturi de Leizaboy.

Unul dintre primii artisti din Romania care a acompaniat live filme. Primele cine-concerte le-a realizat in  cadrul TIFF Cluj Napoca, unde a reilustrat sonor filme mute alese din arhivele cinematografiei.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe