Film Food: Totul pentru o stea Michelin

Film Food: Totul pentru o stea Michelin Cină preparată de chef Marco Genna @ DaPino

Film Food: Totul pentru o stea Michelin

Cină preparată de chef Marco Genna @ DaPino

18:30 – Totul pentru o stea Michelin (r. Christoffer Boe) la Cercul Militar

20:30 - Cină preparată de chef Marco Genna @ DaPino

Iubitorii de film și pasionații de gastronomie vor avea parte de o adevărată surpriză miercuri seară, la proiecția filmului Totul pentru o stea Michelin/ A Taste of Hunger (r. Christoffer Boe). Printre protagoniști, spectatorii îl vor recunoaște pe marele ecran pe Nikolaj Coster-Waldau, unul dintre starurile serialului Game of Thrones, într-o ipostază în care nu l-au mai văzut până acum.

Infidelitatea și ambiția de a atinge perfecțiunea riscă să distrugă armonia cuplului pe care personajul său îl formează alături de Maggie, interpretată de Katrine Greis-Rosenthal. Se iubesc, au doi copii minunaţi şi se ocupă împreună de restaurantul lor gourmet, Malus. Deși nu pare să le mai lipsească nimic, visul lor este să obțină cea mai importantă formă de apreciere din lumea gastronomiei – mult râvnita stea Michelin. Pentru a-și îndeplini acest vis, sunt în stare să sacrifice totul.

Proiecția filmului va fi urmată de o cină gourmet preparată de chef Marco Genna. Originar din Sicilia, a devenit cunoscut în România odată cu participarea la ediția din 2022 a cooking show-ului MasterChef, unde i-a impresionat pe jurați și a ajuns în finală. Înainte de a se stabili la noi în țară, Chef Marco Genna a călătorit și lucrat în toată Europa, explorând diferite culturi și experimentând ingrediente locale. În cadrul evenimentului special care va încheia seria de cine inspirate de filmele din programul Film Food, chef Marco Genna le va oferi celor prezenți o demonstrație veritabilă de fine dining.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend


TIFF Card.10 TIFF.23
14-24 Iunie 2024
TIFF Card.10
Cluj-Napoca
TIFF Card TIFF.23
14-24 Iunie 2024
TIFF Card
Cluj-Napoca
TIFF Gold Card TIFF.23
14-24 Iunie 2024
TIFF Gold Card
Cluj-Napoca