Film Food: La Huella, povestea unui bar pe plajă

Film Food: La Huella, povestea unui bar pe plajă Cină pregătită de chef Radu Ionescu la DaPino, prezentată de Nespresso

Film Food: La Huella, povestea unui bar pe plajă

Cină pregătită de chef Radu Ionescu la DaPino, prezentată de Nespresso

19.00 – La Huella, povestea unui bar pe plajă (La Huella, The Story of a Beach Bar Resto, r. Alessio Rigo de Righi, Argentina, 2022, 70’)

20.30 – Cină pregătită de chef Radu Ionescu la DaPino, prezentată de Nespresso

În urmă cu douăzeci de ani, trei prieteni au acceptat o provocare: să construiască pe plaja unui mic sat uruguayan un restaurant aidoma celor care existau în anii '50 – simple și oneste. Un loc pe malul Oceanului Atlantic, unde se împletesc povești despre Argentina, Uruguay, bibani, pescari și vinuri bune. La Huella, povestea unui bar pe plajă surprinde perfect această atmosferă de la capătul lumii. 

Chef Radu Ionescu a absolvit celebra școală Le Cordon Bleu cu Grand Diplôme de Cuisine et Pâtisserie, urmat de o diplomă în Management culinar, devenind alumni al acestui institut culinar în 2015. Radu este câștigător Gault Millau Great Chefs of Tomorrow în 2019 și restaurantul pe care l-a fondat, KAIAMO (localizat in București), este în Top 1000 cele mai bune restaurante din lume, conform topului WORLD’S 50 BEST din anul 2019 până în prezent. Esența stilului său culinar este dată de valorile construite în jurul Mamei Natură, cu un accent pe pasiunea pentru gastronomie și respectul pentru produse locale și artizani deopotrivă. 

Cină prezentată de Nespresso

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe