Două întrebări în oglindă - dublă lansare album+carte

Două întrebări în oglindă - dublă lansare album+carte

Două întrebări în oglindă - dublă lansare album+carte

Artistul Walter Ghicolescu lansează un nou album!
 
Walter Ghicolescu, unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică folk, lansează luna aceasta albumul cu numărul 8!
 
O prezență activă, mereu la vedere și într-o permanentă evoluție, cantautorul Walter Ghicolescu pare că este într-un continuu proces creator și într-un permanent maraton cu el însuși. De ce spunem asta? Pentru că interpretul de muzică folk lansează un nou proiect muzical, intitulat Două întrebări în oglindă. Interpretul va aduce în fața publicului un album cu totul inedit, plin de surprize muzicale și nu numai. 
Noul album "Două întrebări în oglindă" este, după cum afirmă artistul, "cel mai divergent material discografic din punct de vedere armonic"!
 Piesele de pe album sunt de factură folk, rock, pop, latino,  R&B, dar toate păstrează nota lui Walter Ghicolescu!
 
Conceput în totalitate pe versurile unei poete remarcabile -ascunsă sub pseudonimul Ana Arina Petrini - albumul însoțește și volumul de debut al autoarei, care poartă aceeași denumire Două întrebări în oglindă. 
În data de 4 aprilie 2024, începând cu ora 18:00, Walter Ghicolescu va susține concertul de lansare a albumului și în Cluj-Napoca, la Moritz Gallery, strada Voltaire, ocazie pentru fani de a se reîntâlni cu artistul dar și de participa, bineînțeles, la un nou spectacol de excepție.
Supranumit și Wrăjitorul din Folk, Walter Ghicolescu are  capacitatea de a-și transpune fanii într-un alt univers, cu ajutorul compozițiilor sale maiestuoase și pline de emoții.
 
Rezervari 0745 587 899

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe