Concert Eliades Ochoa, Star of Buena Vista Social Club

Concert Eliades Ochoa, Star of Buena Vista Social Club În deschidere Funkorporation

Concert Eliades Ochoa, Star of Buena Vista Social Club

În deschidere Funkorporation

20.00-21.00 - Concert Funkorporation
21.30-23.00 - Concert ELIADES OCHOA 

Devenit faimos în întreaga lume la finalul anilor ’90 ca membru fondator al grupului Buena Vista Social Club, Eliades Ochoa este „unul dintre cei mai buni chitariști ai generației sale” (The Guardian), o figură emblematică a muzicii latino-americane. Compozitor și interpret al unor melodii inconfundabile precum „Píntate Los Labios Maria”, „Chan Chan” sau „El Cuarto de Tula”, muzica lui Ochoa este strâns legată de istoria intensă a Cubei. Un adevărat păstrător de tradiții, Eliades Ochoa este câștigătorul a numeroase premii Latin Grammy și unul dintre personajele principale ale documentarului regizat de Wim Wenders în 1999, nominalizat la Oscar: Buena Vista Social Club. 

Concertele lui Eliades Ochoa sunt considerate sărbători ale muzicii și pasiunii latino-americane, pline de melancolie, dar și de bucurie și de dans. Stilul său unic de a cânta la chitară și din voce l-au făcut un superstar al muzicii tradiționale cubaneze.

Eliades Ochoa va cânta alături de trupa sa Grupo Patria la TIFF2022 pe 24 iunie, la Iulius Park Open Air. 

În perioada de pre-sale, până pe 10 iunie, prețul unui bilet este de 70 de lei. Din 10 iunie, până în ziua evenimentului, biletele vor costa 100 de lei.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe