Concert Silent Strike & Lucia & Muse Quartet

Concert Silent Strike & Lucia & Muse Quartet TIFF.22

Concert Silent Strike & Lucia & Muse Quartet

TIFF.22

Silent Strike & Muse Quartet (România)

Special guest: Lucia
 

Silent Strike s-a nascut in Bacău și compune muzică electronică și de film. A lansat 9 LP-uri si 10 EP-uri și a colaborat cu foarte mulți muzicieni și compozitori (Deliric, Tricky, EM, Lucian Ban, Ada Milea, Adrian Enescu, CTC și alții). De asemenea, a deschis concertele Faithless, Amon Tobin, Saul Williams, Bonobo, Venetian Snares, Recoil, Jazzanova, Com Truise, Robot Koch, Dj Food și alții.
 

Muse Quartet caută mereu Altfelul: Fetele nu țin cont de limite și își exercită talentul și capacitățile instrumentelor clasice și în alte genuri muzicale, prezentând în concerte noi si noi nuanțe ale muzicii cinematice, pop si rock.


Proiectul Silent Strike & Lucia este o colaborare începută în 2022 de către cei doi artiști autohtoni, debutul acestuia fiind lansarea piesei Skip în colaborare cu muzicianul britanic Tricky, la label-ul acestuia bazat în Berlin, False Idols. Pe parcursul anului trecut, sub același label, a apărut single-ul So Cold, iar colaborarea dintre cei doi a continuat în 2023 cu lansarea reinterpretării piesei Habar n-ai tu.
 

Probabil primul star YouTube al României, Lucia a debutat în 2012 cu single-ul „Silence” – acesta aducându-i peste 28 de milioane de vizualizări și o comunitate de fani în toată lumea. A semnat cu casa de discuri independentă Global Records în același an, continuând apoi să exploreze un sound indie-pop modern, construindu-și o nișă sonoră proprie. 

 
Concert powered by IQOS.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe