Film Surpriză: MMXX

Film Surpriză: MMXX TIFF.22

Film Surpriză: MMXX

TIFF.22

Director: Cristi Puiu
Cast: Bianca Cuculici, Laurențiu Bondarenco, Otilia Panaite, Florin Țibre, Dragoș Bucur, Igor Babiac, Roxana Ogrendil, Ana Adelaida Perjoiu, Dorian Boguță, Marin Cumatrenco
Duration: 2h 40m
Country: Romania

Proiecția va avea loc în prezența echipei

Oana Pfifer, o tânără terapeută, vizibil distrasă din motive necunoscute, se strecoară puțin câte puțin în plasa chestionarului pe care clientul său ar trebui să îl completeze.

Mihai Dumitru, fratele mai mic al Oanei, îngrijorat de pregătirile pentru aniversarea sa și fără să-și dea seama cât de nepotrivite sunt pretențiile sale, se trezește prins într-o poveste mult mai mare decât poate duce.

Septimiu Pfifer, soțul Oanei, îngrijorat de starea de sănătate în legătură cu o posibilă contaminare cu SARS COV 2, ascultă o poveste stranie în care a fost prins colegul său de la ambulanță în urmă cu mult timp, în așteptarea următorului apel de urgență.

Narcis Pătranescu, inspector la brigada de crimă organizată, tulburat de moartea recentă a unuia dintre colegii săi, se trezește prins într-o poveste întunecată în timp ce interoga o tânără.

Patru scurte momente în timp care surprind rătăcirile unor suflete blocate la răscrucea istoriei.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe