fbpixel
Skip to main content

Iron Card

TIFF.18

Iron Card TIFF.18

Card-ul garatează accesul la un total de 35 de proiecții, evenimente speciale și petreceri ale festivalului, cu excepția proiecțiilor Film Food, a Ceremoniei de Inchidere, a recepțiilor oficiale și evenimentelor dedicate presă.

Cardurile achiziționate până în data de 17 mai 2019 beneficiază de promoția early booking ce se va derula în perioada 18 mai 2019 (ora 00:00) – 19 mai 2019 (ora 23.59). Posesorii vor avea 48 de ore la dispoziție pentru a-și procura în avans biletele la orice film sau eveniment special din programul TIFF 2019. După data de 20 mai 2019, achiziția biletelor se face în funcție de disponibilul existent pentru fiecare eveniment/proiecție în parte.

La achiziția acestui tip de abonament vi se va emite automat un card virtual. Acest tip de card va putea fi ridicat și în format fizic de la Biroul de Ticketing din incinta Casei TIFF în perioada 27 – 31 mai 2019. În baza codului unic afișat pe card veți putea procura bilete online de pe site-ul tiff.eventbook.ro, iar de la casieriile TIFF, prin prezentarea acestuia.

Este obligatorie prezentarea cardului pentru accesul la petrecerile festivalului.

Veți putea viziona maxim 6 proiecţii pe zi şi nu se pot procura două bilete la aceeaşi proiecţie.

Pentru achiziționarea acestui card este necesară completarea formularului, care vă va apărea la finalizarea comenzii, precum și adăugarea unei fotografii în format jpg.