TIFF Iron Card

TIFF Iron Card TIFF.19

TIFF Iron Card

TIFF.19

Cardul garantează accesul la un total de 35 de proiecții, evenimente speciale și petreceri ale festivalului, cu excepția proiecțiilor Film Food, a Ceremoniei de Închidere, a recepțiilor oficiale și a evenimentelor dedicate presei.

Cardurile achiziționate până în data 17 iulie 2020 beneficiază de promoția early booking ce se va derula în perioada 18 iulie 2020 (ora 00.00) – 19 iulie 2020 (ora 23.59). Posesorii vor avea 48 de ore la dispoziție pentru a-și procura în avans biletele la orice film sau eveniment special din programul TIFF 2020, în limita tipului de card achiziționat. După data de 20 iulie 2020, achiziția biletelor se face în funcție de locurile disponibile la fiecare eveniment în parte.

La achiziționarea acestui tip de abonament se va emite și un card fizic, care va putea fi ridicat în perioada 27 - 30 iulie de la biroul de Ticketing din incinta Casei TIFF (str. Universității, nr 6). Posesorii nu sunt obligați să dețină carduri fizice, ei putând utiliza codul unic pe care îl primesc la achiziția cardurilor pentru orice rezervare efectuează.

Veți putea cumpăra bilete la maximum 6 proiecţii pe zi. Nu se pot procura două bilete la aceeaşi proiecţie.

Pentru achiziționarea acestui card este necesar să completați formularul care va apărea la finalizarea comenzii și să adăugați o fotografie în format jpg.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe