Program Castelul Bánffy - Bonțida

Castelul Bánffy de la Bonțida (în maghiară Bonchidai Bánffy-kastély), care a fost cunoscut ca Versailles-ul Transilvaniei, este un ansamblu arhitectonic construit de familia Bánffy în comuna Bonțida, județul Cluj. Nucleul complexului de edificii este renascentist, extinderile și modificările ulterioare au fost făcute în secolul al XVIII-lea în stil baroc, iar în secolul al XIX-lea în stil neoclasicist și stil romantic (galeria neogotică de la 1855). Ansamblul se află în prezent în proces de restaurare.

événements


10 Jun 2023
20:30
Concert Jay Jay Johanson & proiecție Ce mașinărie fantastică! TIFF.22
10 Jun 2023 20:30
Concert Jay Jay Johanson & proiecție Ce mașinărie fantastică!
TIFF.22

Castelul Bánffy din Bonțida va fi decorul perfect pentru concertul susținut de artistul suedezo-britanic Jay-Jay Johanson sâmbătă, 10 iunie, în primul weekend de TIFF, într-o seară specială, parte din programul Focus Nordic. Cunoscut pentru vocea sa melancolică și hituri precum On the Radio, She Doesn’t Live Here Anymore sau You’ll Miss Me When I’m Gone, Johanson e aclamat ca fiind unul dintre cei mai influenți artiști electro ai generației sale....Voir plus de détails

Castelul Bánffy - Bonțida, Bontida
Castelul Bánffy - Bonțida, Bontida
prix: 50 lei
11 Jun 2023
21:45
Infinity Pool / Infinity Pool TIFF.22
11 Jun 2023 21:45
Infinity Pool / Infinity Pool 18+
TIFF.22
en

Oaspeţi ai unui resort izolat, cu plaje imaculate şi personal gata mereu să le sară în ajutor, James şi Em se bucură de o vacanţă perfectă sub razele calde ale soarelui. Ademeniţi de misterioasa şi seducătoarea Gabi, cei doi soţi se aventurează în afara resort-ului, iar aici descoperă o lume dementă unde violenţa, hedonismul şi teroarea sunt la ele acasă.

Castelul Bánffy - Bonțida, Bontida
Castelul Bánffy - Bonțida, Bontida
prix: 20 lei