Proiecție specială URMA: muzică și film

Proiecție specială URMA: muzică și film TIFF Sibiu

Proiecție specială URMA: muzică și film

TIFF Sibiu - Zilele Filmului Românesc

Secțiune: Zilele Filmului Românesc
Regizor: Dorian Boguta
Distribuție: Grigore Marin, Teodor Corban, Irina Radu Radulescu, Dragos Bucur, Liviu Pintileasa, Irina Radulescu
Durată: 1h 45m
Țară: Romania
Anul: 2019

Duminică, 30 august, ai o seară specială cu muzică și film la Habermann Markt. Ascultă LIVE trupa URMA, într-un concert care va deschide proiecția filmului URMA (regia Dorian Boguță) - 🏆Cel mai bun film românesc de debut de la TIFF 2020. Actorul Marin Grigore și producătorul filmului, Oana Giurgiu, vor veni la eveniment.

O seară specială cu muzică și film la Habermann Markt. Ascultă LIVE trupa URMA, într-un concert care va deschide proiecția filmului URMA (regia Dorian Boguță) - Cel mai bun film de debut de la TIFF 2020 (Zilele Filmului Românesc). Actorul Marin Grigore și producătorul filmului, Oana Giurgiu, vor veni la eveniment.

Cu un sound deosebit şi piese care au ajuns rapid hituri, Urma este una dintre cele mai îndrăgite trupe de rock alternativ din România. Împreună cu echipa filmului URMA, formația a lansat un videoclip pentru una dintre cele mai cunoscute piese ale trupei de rock alternativ: A Place for Me.

Filmul URMA

Anton, un pianist celebru, este dat dispărut, iar sora şi cumnatul său anunţă poliţia. Investigaţia va dezvălui destinul zbuciumat al artistului, relaţiile sale bizare cu familia şi prietenii şi deciziile care au declanşat un vârtej de evenimente surprinzătoare. După moartea părinţilor săi, Anton devenise obsedat de fericirea surorii sale, Ana, dincolo de limitele iubirii fraterne.

Eveniment prezentat de Lidl și Mastercard

19.30 Concert URMA
21.00 Proiecție film URMA

În acest moment, nu avem programată nicio reprezentație viitoare.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe