Servicii


Sistem complet de vânzare, sincronizat în timp real între toate canalele

Odată ce un eveniment este la vânzare în platforma noastră, biletele sunt disponibile pe toate canalele dorite: pe site-ul eventbook.ro, pe pagina ta de Facebook, pe site-ul tău, la sediul nostru, în rețeaua Eventbook, la sediul tău și la intrare în ziua evenimentului

    •    vânzare online pe Eventbook: site disponibil în română, engleză, franceză, maghiară, mobile responsive, plata prin multiple modalități de plată: card bancar, transfer bancar, SMS, cash la Poșta Română, la terminalele ZebraPay. 
    •    rețeaua Eventbook cu prezență în principalele orașe: București, Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Sibiu și altele
    •    sediul Eventbook: la sediul nostru, clienții pot cumpăra bilete la toate evenimentele aflate la vânzare și se pot informa despre evenimentele viitoare prin broșuri, flyere și afișe puse la dispoziție de organizatorii de evenimente. Oferim cumpărătorilor posibilitatea de a plăti cash, cu card bancar și prin tichete culturale și cadou
    •    vânzare pe pagina de Facebook: integrăm pentru tine vânzarea de bilete în pagina ta de Facebook, pagina artistului sau spectacolului pe care îl organizezi sau altor parteneri strategici - eveniment singular, o selecție de evenimente sau programul tuturor evenimentelor tale viitoare
    •    vânzare pe site-ul tău: poți crește traficul site-ului tău prin integrarea vânzării de bilete pe acesta, cu eliminarea oricărui element din branding-ul Eventbook - în niciun pas al achiziției, clientul nu este directat către pagina noastră.

Sincronizarea vânzărilor se face în timp real pentru toate aceste canale, astfel că nu e nevoie să oprești vânzarea la momentul începerii evenimentului și vezi în orice moment statutul vânzărilor în timp real.

Sistem de înregistrare pentru participanți

Organizezi un seminar, o conferință sau un eveniment profesional și ai nevoie să gestionezi toate aspectele ce țin de înregistrare și acces? Prin intermediul platformei noastre poți încasa taxa de participare cu emitere automată a facturilor, înregistra participanți ce își pot primi automat badge-ul electronic pe email, tipări badge-uri și gestiona accesul acestora.

Facilități complexe, pentru orice idee ți-ai propune 

Sistemul Eventbook este dezvoltat in-house și folosit de cinematografe, teatre, cluburi sportive, festivaluri de muzică și film, cluburi, organizatori de workshop-uri și conferințe. Pentru toți aceștia sistemul nostru deține facilitățile necesare pentru ca activitatea de vânzare, dar și experiența cumpărătorilor de bilete, să fie una optimă. 

Acces în timp real la toate datele despre evenimentul tău de pe orice device

Cu un simplu log-in în contul tău ai acces la numărul de bilete vândute, la datele clienților tăi, iar în timpul evenimentului poți urmări în timp real numărul celor prezenți în locație, inclusiv defalcat pe tipuri de bilete emise (bilet / invitație / abonament), porți de acces, ce îți permite să optimizezi împărțirea personalului între diferitele zone de acces.

Controlezi tot ce ține de evenimentul tău

Contul tău de administrator îți permite să vinzi bilete la sediul tău, să emiți invitații pe care să le trimiți partenerilor în format fizic sau electronic direct pe email, să blochezi locuri de la vânzare, să actualizezi informațiile despre evenimentul tău precum descriere, afiș, loc de desfășurare, prețuri.

Vânzare în locație

Deținem atât echipamenul necesar, cât și personalul instruit pentru a asigura vânzarea de bilete la locul desfășurării evenimentului tău. Indiferent de numărul de locații în care evenimentul se desfășoară simultan sau durata de desfășurare, echipa noastră are o soluție pentru tine.

Sistem de validare a biletelor ultra-rapid

Cozile la punctele de acces pot strica experiența participanților la eveniment, fiind unul dintre punctele-cheie ale organizării unui eveniment. Deținem terminale cu timp de răspuns ultra-rapid pentru gestiunea accesului la evenimente de orice dimensiune, pe care le punem la dispoziție fără costuri suplimentare clienților noștri.

Câteva avantaje ale sistemului de scanare oferit de Eventbook:

    •    posibilitatea importării oricărui tip de cod de bare din alte platforme
    •    100% terminale 2D, care citesc ultra-rapid de pe telefonul mobil sau tablete
    •    sistem sincronizat în timp real cu sistemul de vânzare Eventbook - nu trebuie să oprești vânzarea de bilete pe site sau în rețeaua parteneră pe parcursul evenimentului - orice bilet emis prin sistemul nostru este validat chiar dacă a durat doar o secundă între vânzare și scanarea lui.
    •    vizualizare detaliată a numărului participanților în locație pe baza de Scan Report - inclusiv pe telefonul mobil

Servicii conexe

    •    imprimare carduri sau badge-uri de acces complet personalizate cu emitere direct din sistemul Eventbook
    •    bilete tipărite personalizate
    •    brățări acces eveniment disponibile în stoc

Servicii fiscalizare și consultanță

Eventbook se ocupă pentru tine de tot ce ține de înregistrarea fiscală a evenimentelor pentru care asigură vânzarea de bilete: vizare, decont, plata impozite și timbre.

Flexibilitate la retragerea încasărilor

În funcție de tipul de eveniment, banii încasați  se pot retrage la un interval de timp stabilit împreună, în funcție de nevoile tale: săptămânal, lunar, la un prag de bilete vândute, în maximum 3 zile de la încheierea evenimentului sau la cerere.